Samen Winnen Belfeld, het samenwerkingsverband van Belfeldse sport- en cultuurverenigingen, zette zaterdag 13 april de prijswinnaars van de behoeftepeiling die Samen Winnen onder inwoners van Belfeld had gehouden, in het zonnetje.

Meer sporten en bewegen

Samen Winnen Belfeld heeft als doel om de jeugd én andere geïnteresseerden meer te kunnen laten sporten en bewegen. Dankzij een subsidie vanuit het landelijke programma Sport- en Bewegen in de Buurt kan Samen Winnen Belfeld de komende twee jaar nieuwe sporten blijvend opzetten voor de jeugd. Om te inventariseren in welke sporten inwoners van Belfeld interesse hebben, hield Samen Winnen een behoeftepeiling. Onder de deelnemers aan de peiling werden 10 vlaaien verloot.

Uitkomst behoeftepeiling

Uit de behoeftepeiling komt naar voren dat kinderen vooral willen mountainbiken, maar er is ook interesse in bootcamp, tennis, freerunning, wielrennen, hardlopen, wandelen en fietsen. De stuurgroep en verenigingen van Samen Winnen Belfeld gaan aan de slag om een vernieuwend sportaanbod laagdrempelig aan te bieden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over Samen Winnen Belfeld contact op met Piet Bogers.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief