Sport verenigt Maasgouw

Op 8 januari werd de eerste werksessie over het sportakkoord Maasgouw gehouden. Verenigingen, zorginstellingen, sport- en beweegaanbieders en andere betrokkenen brainstormden samen over de kansen en mogelijkheden van een lokaal sportakkoord. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat nog meer mensen in Maasgouw met plezier gaan én blijven sporten en bewegen? 

Samen maakten we een overzicht van alle kansen, uitdagingen én concrete acties. Om die goede, vitale acties vervolgens uit te voeren in Maasgouw heeft het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport budget beschikbaar gesteld. Samen maken we een plan hoe we dat geld in kunnen zetten.

De komende weken wordt alle informatie die we tijdens de avond ophaalden, verwerkt. Op 31 januari publiceerden we de resultaten op deze site, zodat betrokkenen daarop konden reageren. Op 19 februari presenteerden we het Sportakkoord Maasgouw en ondertekende de deelnemende organisaties het akkoord.

Sportakkoord Maasgouw is klaar!

Het sportakkoord Maasgouw is klaar! De afgelopen maanden hebben we heel prettig samengewerkt met alle betrokken partijen om tot dit mooie akkoord te komen. Huis voor de Sport Limburg is trots op het Sportakkoord Maasgouw en kijkt uit naar de vervolgstappen. We denken en
helpen graag mee om de acties uit het sportakkoord succesvol uit te voeren.

Bekijk het Sportakkoord Maasgouw

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief