Medio 2018 ondertekenden minister Bruins (Medische Zorg en Sport), NOC*NSF en vele betrokken organisaties het nationaal sportakkoord: Sport Verenigt Nederland. Vervolgens stelden alle Limburgse gemeenten een lokaal sportakkoord op waar ze samen met lokale partners uitvoering aan geven.

Inmiddels is landelijk het Sportakkoord II gesloten. Hiermee komen ook de lokale sportakkoorden in de volgende fase terecht. Maar hoe coördineer en borg je de acties uit het akkoord? En: hoe communiceer je erover? Volgjesportakkoord.nl helpt!

Volgjesportakkoord.nl

Volgjesportakkoord.nl geeft inzicht in de voortgang van het lokaal sportakkoord. De website en scan zijn speciaal ontwikkeld voor coördinatoren, sportplatforms of groep enthousiastelingen belast met de borging of coördinatie van het lokaal sportakkoord. De website en scan werken op een eenvoudige en doeltreffende manier.

Met maatwerkvragen over deelakkoorden, ambities en/of acties krijg jij inzicht in de resultaten van het lokaal sportakkoord. En weet je waar nog werk aan de winkel is. Je bepaalt zelf de vragen en voert die zelf snel en eenvoudig in. Die set aan vragen vind je op een gepersonaliseerde website, zoals volgjesportakkoord.nl/sportstad.

Speciale webpagina

Op de webpagina kun je nieuws, agenda-items, filmpjes, foto’s, het lokaal akkoord en dus ook specifieke sportakkoord-vragen kwijt. Als jouw set aan vragen is beantwoord, krijg je met één druk op de knop inzicht en overzicht. Volgjesportakkoord.nl is naast een informatiepagina over het sportakkoord dé manier om het akkoord in jouw gemeente te borgen, uitgaven te verantwoorden en uiteindelijk de uitvoering van het akkoord te realiseren. Nieuwsgierig? Kijk eens naar dit voorbeeld en de bijbehorende vragenlijst.

Bekijk de lokale Sportakkoorden Limburg

Meer info

De mogelijkheden op een rijtje

  • Een website als communicatiemiddel
  • Een vragenlijst met rapportagefunctie
  • Inzicht in de voortgang van jouw sportakkoord
  • In contact met de achterban
  • Met één druk op de knop een rapportage in PDF
  • Nieuws, agenda-items, documenten, voortgang, etc. delen met de achterban
  • Hulpmiddel voor Adviseur Lokale Sport om behoeften op te halen

Investering

Volgjesportakkoord.nl/jouwgemeente is volledig maatwerk per sportakkoord. De techniek is gereed, de invulling eenvoudig en naar wens in te richten. Financiering kan middels het uitvoeringsbudget.

Werkwijze

Wil je weten hoe Volgjesportakkoord.nl precies werkt? Kijk dan op deze site.

Krijg razendsnel inzicht in de voortgang van jouw lokale sportakkoord!

Neem contact op

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief