Partnerorganisatie TMF wint aanbesteding Voerendaal

Onze partnerorganisatie The MoveFactory (TMF) is al sinds 2021 actief in de gemeente Voerendaal. Als sport- en beweegstimuleringsorganisatie zorgt TMF met een volwaardig programma voor een sportief klimaat in de gemeente.

 

Aanbesteding

In het najaar van 2023 besloot gemeente Voerendaal de sportstimuleringsopdracht 2024-2027 opnieuw aan te besteden. The MoveFactory schreef met succes in op de opdracht en is trots om de komende jaren dé partner van gemeente Voerendaal te blijven op het gebied van sport, bewegen en leefstijlstimulering.

Dat doet TMF niet alleen. Samen met de gemeente Voerendaal en een breed netwerk aan partnerorganisaties geeft The MoveFactory de komende jaren een vervolg aan de succesvolle samenwerking. Onder de naam ‘Hart voor Voerendaal’ is de organisatie een verlengstuk van de gemeente en biedt het diverse sport-, beweeg- en leefstijlgerichte programma’s aan.

 

Aanbod

Dagelijks brengen de combinatiefunctionarissen van TMF inwoners en organisaties binnen Voerendaal in beweging. Maar ook buiten Voerendaal is TMF actief, in Parkstadgemeenten Landgraaf en Kerkrade. Denk bijvoorbeeld aan de ondersteuning van kinderopvanglocaties en basisscholen bij het realiseren van een sportieve infrastructuur. The MoveFactory organiseert wekelijks naschoolse activiteiten en sportieve evenementen tijdens schoolvakanties.

JOGG-regisseur Anouk zorgt voor een gezonde leefomgeving op en rondom school, in de buurten en in de thuisomgeving. Verder helpt TMF ook senioren(verenigingen) met het coördineren van de ketenaanpak valpreventie en het organiseren van passend beweegaanbod.

 

Benieuwd wat The MoveFactory voor jouw gemeente kan betekenen? Kijk dan hier of neem contact op voor een afspraak!

 

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief