Sportakkoord Kerkrade klaar

Voordat de coronacrisis zijn intrede deed, hebben verenigingen, (commerciële) sportaanbieders en maatschappelijke organisaties gewerkt aan het Sportakkoord Kerkrade. Het Sportakkoord Kerkrade vind je hier.  

Naar het sportakkoord

Sportakkoord Kerkrade getekend

Begin 2020 hebben verenigingen, (commerciële) sportaanbieders en maatschappelijke organisaties hard gewerkt aan het Sportakkoord Kerkrade. Door de coronamaatregelen werd de eerdere geplande lancering helaas uitgesteld. Rekening houdend met de RIVM-richtlijnen is door betrokken verenigingen en organisaties op 23 september in ’t Westhoes het lokaal sportakkoord nu alsnog getekend.

Het Sportakkoord Kerkrade  stimuleert de samenwerking tussen verenigingen, Sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke organisaties. Wethouder Schlangen: “Ik ben trots op het groot aantal partners dat heeft aangegeven een bijdrage te willen leveren aan dit Sportakkoord. Lokaal wordt er verbinding gemaakt met sportverenigingen in de diverse wijken. Er wordt samengewerkt om sport en bewegen te stimuleren. Om sport toekomstbestendig, leuk en bovendien toegankelijk te maken voor iedereen.”

Het Sportakkoord Kerkrade heeft een open en dynamisch karakter. Nieuwe partners en nieuwe acties kunnen blijvend worden toegevoegd.

De totstandkoming van het lokaal sportakkoord is een initiatief vanuit de gemeente Kerkrade , Sportstichting Kerkrade, Impuls en Heton. Het sluit bij de maatschappelijke opgave, lokale ambities en programmering van Center Court en JOGG.

Wil jij op de hoogte blijven van het sportnieuws uit Limburg?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief